Toont 1 resultaat

Show sidebar

Magische mokken

Magic mok mat

Vanaf  5,95

Magische mok met foto bedrukken

Wil je een magische mok met foto bedrukken? Dan ben je bij Mokken Bedrukken aan het juiste adres! Laat je versteld staan door één van onze magic mokken die je kunt laten bedrukken. De magic mok heeft een inhoud van 330 ml en is gemaakt van keramiek. De magic mok kun je laten bedrukken met een foto naar keuze; over de foto zit een zwarte coating die verdwijnt wanneer er een warme drank ingeschonken wordt.

Hoe werkt de magic mok?

In eerste instantie zal de magische mok bedrukt worden met jouw ontwerp, vervolgens komt er een zwarte coating over het ontwerp zodat deze in een eerste oogopslag niet zichtbaar is. Jouw ontwerp zal tevoorschijn komen wanneer warme drank in de magische mok geschonken wordt. Met de magic mok kun je iemand aangenaam verrassen door een leuke boodschap of foto op de magic mok te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De magische fotomok is gemaakt van echt keramiek en het ontwerp wordt gesublimeerd in hittepersen. Hierdoor komt het ontwerp in de mok. Wij adviseren echter om de magische fotomok met de hand af te wassen, zodat de speciale coating zolang mogelijk intact gehouden wordt.

Levering

Ben je op zoek naar een last-minute cadeau of wil je snel de magische mok met foto bedrukking hebben? Dat is voor ons geen probleem! Doordat wij de productie in eigen huis hebben kunnen wij snel schakelen. Bestel je vandaag jouw fotomok voor 14:00 uur, dan heb je deze morgen al in huis!

Meer informatie?

Wil je een offerte aanvragen voor een groter aantal magische mokken? Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 – 888 64 46, via de mail op info@promio.nl of online via de klantenservice. Naast onze magic mokken hebben we ook (foto)mokken, gekleurde mokken, metalen mokken en theeglazen die je zelf kunt ontwerpen.